Ticketverkoop

Ticketverkoop is de basis van het systeem! Bezoekers zijn Mega belangrijk voor je evenement/organisatie, dus het aantal tickets wat je verkoopt ook. Een goede PR is daarvoor essentieel dus richt je daar nou op, dan doen wij de technische kant.

Wat je wel even moet doen: je maakt een account aan en hebt alle daarvoor benodigde gegevens ingevuld. Vervolgens maak je tickets aan zoals die passen bij je event. Misschien is dat er één, misschien wel 15 verschillende (doelgroep/datum/tijd). Allemaal geen enkel probleem en in een handomdraai aangemaakt.
Als wij dan alle gegevens hebben om de betalingen via Ideal te kunnen verzorgen, dan kunnen we los!

En zo gaat dat in de praktijk:
jouw bezoekers bestellen en betalen online de tickets in je aangemaakte webshop. Het betaalde bedrag kan b.v. via Ideal of Bancontact worden overgemaakt en komt op een derdengelden-rekening terecht. Daar wordt het geld ontvangen en deze stichting Derdengelden is daartoe gemachtigd door de Nederlandse Bank, dus je geld is in veilige handen!

De betaling van de bedragen die de stichting Derdengelden ontvangt, gebeurd wekelijks. Dus elke week krijg je het geld (dat bij de stichting binnen is) op jouw rekening gestort. En aan het einde van de maand ontvang je van ons een overzicht van de overgeboekte betalingen, dus hoef je dat ook niet elke week (administratief) bij te houden.

 


 

Open chat
Kunnen wij je ergens bij helpen?