Zitplaatsen

De Zitplaatsen-module zorgt ervoor dat jouw bezoekers direct hun zitplaats kunnen reserveren en zijn daarmee vooraf op de hoogte én verzekerd van de gewenste plaatsen. Het zorgt er daarnaast ook nog even voor dat je bezoekers op tijd hun kaarten kopen, anders hebben ze niet de beste plaatsen!

Betekend ook dat het bij aanvang van je voorstelling rustig is qua aanloop, tot zo’n 30 minuten vooraf! Dus zorg dat je daarvoor klaar bent, dan voorkom je irritant lange wachtrijen!

De module is overigens zo opgesteld dat alleen aaneengesloten stoelen gereserveerd kunnen worden, zo blijven er géén lege plekken over maar heb je optimale bezetting.

En zo doe je dat:
In je dashboard geef je aan hoe het geheel eruit ziet, dus hoeveel stoelen per rij en hoeveel rijen. Plaatsen reserveren of niet-beschikbaar maken is allemaal vooraf mogelijk. Kun je de sponsoren de beste plaatsen bieden!

De module wordt automatisch aan de tickets gekoppeld en het verkopen kan beginnen! Bezoekers kiezen dan niet alleen de tickets, maar ook direct de plaatsen.

Open chat
Kunnen wij je ergens bij helpen?