Voor bezoekers

Support – voor bezoekers

De meest voorkomende vragen van bezoekers hebben we hieronder op een rijtje gezet om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Mocht je toch nog een vraag hebben die er niet bij staat? App, mail of bel ons even!

Veelgestelde vragen

Vragen over het evenement dien je aan de organisator zelf te stellen, hierop kunnen wij jammer genoeg geen antwoord geven. Contactgegevens van de organisator vind je altijd in de online ticketshop van het evenement.

Heb je tickets besteld maar kan je ze niet meer vinden of heb je ze misschien verwijderd? Geen nood, krijgen we opgelost!

Een paar stappen die je moet ondernemen:

  • Ga naar je bank waarmee je betaald hebt
    • LET OP; dit werkt alleen als je met Ideal betaald hebt!!! in alle andere gevallen neem contact op
  • Daar staat een transactiebeschrijving op die er bijvoorbeeld zo uit ziet: ABCDEFGH.Z1yX
  • Ga vervolgens naar de shop van het evenement waar je de tickets gekocht hebt (via de website of via de socials) en klik bovenaan op “Support & Contact
  • Volg daar de stappen die horen bij ‘Ik heb mijn tickets niet ontvangen in mijn mailbox of ik ben ze verloren‘ en je ontvang van ons een nieuwe email (op het emailadres wat je bij de bestelling hebt opgegeven) waarmee je de tickets kunt downloaden!

Lukt dat niet of loop je ergens tegenaan, neem contact met ons op.

Als een organisatie besluit een evenement te cancelen, dan kun jij daar niets aan doen en zul je een voucher krijgen of kun je je geld terugvragen (liever niet & steun het evenement, maar het mág wel).

Als jij besluit geen gebruik te maken van je aangekochte ticket, dan kan de organisatie daar niets aan doen en zijn ze niet verplicht om je je geld terug te geven.
Niets anders dan wanneer je niet naar een evenement kunt omdat je (gewone) griep hebt… Balen en proberen je ticket door te verkopen misschien.

Maar: Laat dit NIET je beslissing in de weg staan om verantwoord met evenementenbezoeken om te gaan!
Zorg dat het evenement géén slechte naam krijgt doordat het een nieuwe brandhaard heeft veroorzaakt!

Eerst en vooral moet je zeker even kijken in de SPAM-folder van je e-mail account. Bij elke bestelling krijg je per mail van ons bevestiging van je bestelling met daarin de download link naar je tickets.

Het mailadres waarvan je de tickets ontvangt is tickets@ticketbuy.nl dus daar kun je op zoeken!

Kun je ze nou toch niet terugvinden dan kan je ons het beste contacteren zodat we dit kunnen nakijken voor jou.

Als controle vragen we dan altijd het mailadres nodig waarop je de tickets gekocht hebt, samen met het het order-ID. Dat is een combinatie van 12 letters (bijvoorbeeld HFGAJCKOBWJR), dat kun je ook vinden op je rekeningafschrift!

Om je ticket te openen heb je Adobe Reader nodig. Het is verkrijgbaar voor zowel Windows als Mac en kun je gratis downloaden op de website van Adobe.

Dat kan, maar kun je jezelf ook besparen; De QR-code of barcode kan ook vanaf je telefoonscherm gescant worden.
Graag zelfs, scheelt weer een printje!

Zorg alleen dat je voldoende batterij hebt en dat je het ticket op je telefoon gedownload hebt! (of je mail bij de hand hebt). Gebeurt vaker dan je zou denken…
En er kunnen bij het scannen problemen ontstaan als het scherm té donker staat ingesteld, dus als je die vooraf wat helderder kunt instellen, dan komt het helemaal goed!

Je kan tickets veilig online betalen met iDEAL, Mastercard, VISA, PayPal, Bancontact (België), SOFORT Banking, EPS (Oostenrijk), Cartes Bancaires (Frankrijk), Giropay (Duitsland), ING Home’Pay (België), CartaSi (Italië) en Bitcoin.

Zorg dat online bankieren geactiveerd is voor jouw kaart. Probeer het later even opnieuw en indien het probleem zich blijft voordoen raden we je aan om contact op te nemen met je bank.

Jazeker kan dat.

Hiervoor heb je je couponcode nodig én de verificatiecode, die je (als je die niet hebt ontvangen) kunt opvragen bij de organisatie waarvan je de code hebt ontvangen.
Heb je beide codes, ga dan naar de Saldo opvragen-pagina van Ticketbuy.

Hier geef je de kortingscode en verificatiecode in en dan volgt de waarde van het coupon!

LET OPdeze manier werkt alleen als je een coupon met een bedrag hebt ontvangen. Er bestaan ook coupons met een korting in percentages, deze hebben geen restwaarde

Staat jouw vraag er niet bij? Stel 'm aan ons!

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.

    Waar kunnen wij je bij helpen?