Voor organisators

Support – voor organisators

De meest voorkomende vragen die door organisators gesteld worden hebben we hieronder op een rijtje gezet om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Mocht je toch nog een vraag hebben die er niet bij staat? Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen

TicketBuy is de loop der jaren uitgegroeid van een hobbyproject voor een lokaal festival tot een totaaloplossing voor evenementen. Ons systeem is in de eerste instantie dus ontwikkeld op vrijwillige basis. In samenwerking met meerdere lokale evenementen zijn er verschillende iteraties geweest voordat TicketBuy is wat het nu is.

Mede hierdoor hebben wij géén hoge ontwikkelkosten of investeerders die wij tevreden moeten houden. In theorie betaal je dus enkel voor het systeemonderhoud, de toekomstige ontwikkelingen en de loonkosten van het team wat dagelijks voor je klaarstaat. Ideaal hé!?

Onze standaarddienst wordt geboden tegen een tarief van € 1,- incl. btw. Je kunt zelf bepalen of je de servicekosten doorberekend aan de klant of dat je de servicekosten zelf voor je rekening neemt. Je kunt hierin ook een middenweg in vinden waardoor de klant maar een deel van de servicekosten hoeft te betalen.

Wij rekenen geen opstartkosten of abonnementskosten. Je betaalt dus alleen voor de tickets die verkocht worden via ons platform.

Indien je modules wilt inschakelen of laten ontwikkelen gelden hiervoor andere tarieven. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het ticket niet wordt doorgestuurd naar andere mensen. Elk ticket kan slechts 1 keer gebruikt worden. Het algoritme van onze barcodes maakt het onmogelijk om een geldige barcode te genereren om een geldig ticket na te maken.

Nee hoor! Wij zijn er voor iedereen die een evenement wil opstarten. Iedereen mag gebruik maken van onze professionele ticketing oplossingen. Of het nu voor een party, festival, studentenfeest, trouwfeest, bijeenkomst of conferentie is.

Elke week schrijven we de inkomsten die je hebt verworven via de verkoop van tickets over naar je rekening. Eventuele kosten worden hier rechtstreeks vanaf gehouden.

Kijk dan op Github naar onze TicketBuyStore.js plugin. Neem contact op met support indien deze plugin niet toereikend is voor jouw doeleinden.

Toch nog vragen? Kom maar op!

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.

Reviews