SecureSwap

audience 1867754 340

Wat is Secure Swap?

Secure Swap is een samenwerking tussen TicketBuy en TicketSwap. Deze bedrijven zijn een partnerschap aangegaan waarmee het doorverkopen van tickets nóg veiliger wordt.

Hoe werkt het?

Door middel van SecureSwap wordt de barcode van een originele toegangsbewijs van TicketBuy (wat door een event-bezoeker wordt doorverkocht) ongeldig gemaakt en er wordt een compleet nieuw toegangsbewijs met een nieuwe, geldige barcode en persoonlijke data van de koper gegenereerd en dat ticket wordt gemaild naar de koper.

Met het nieuwe Secure Swap toegangsbewijs weet je, als koper, dus 100% zeker dat je toegang hebt tot het evenement. Het oude of originele ticket wat door de verkoper wordt verkocht, wordt namelijk ongeldig gemaakt. Zo kan een ticket maar één keer verkocht worden én weet jij als koper zeker dat je ticket geldig is en jij dus bij het event naar binnen kunt.

Wat zijn de voordelen?

  • Nieuwe kopers hebben 100% zekerheid dat het (nieuwe) toegangsbewijs geldig is en dat toegang biedt tot het evenement.
  • Verkopers hebben een zorgeloze verkoopervaring en behouden hun betrouwbare reputatie.
  • Als eventorganisator  draag je uit dat je evenement geen frauduleuze zaken toestaat en je bezoekers weten dat ze een gekocht ticket gemakkelijk en veilig kunnen doorverkopen (als ze tócht niet kunnen komen).
    Daarnaast heb jij de juiste data, zoals het mailadres, waarmee je je bezoeker informatie kunt sturen over je evenement.
  • Voor TicketBuyTicketSwap zelf draagt het bij aan onze missie om ticketverkoop voor iedereen veiliger en transparanter te maken.

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen extra kosten verbonden aan een SecureSwap-toegangsbewijs. We streven er altijd naar om onze dienstverlening veiliger te maken, en met SecureSwap betekent dat we een stap dichterbij het bereiken van dit doel zijn.


 

WhatsApp openen
1
Waar kunnen wij je bij helpen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?