Ticketsysteem evenementen

Online ticket verkoop systeem voor evenementen

Online ticket verkoop is de basis van het systeem! Zonder bezoekers geen feestje dus je moet online tickets verkopen. De juiste PR is daarvoor essentieel dus richt je daar nou op, dan doen wij de technische kant. Met ons online ticket verkoop systeem bied je een bezoeker gebruiksgemak en heb je overzichtelijk hoeveel bezoekers een ticket hebben gekocht voor jouw evenement.

online ticketsysteem evenementen

Wat je dan even moet doen: je maakt een account aan en vervolgens het evenement waarvoor je de online ticket verkoop wil starten. Je maakt de tickets aan zoals die passen bij je event in ons online ticket systeem. Misschien is dat er één, misschien wel 15 verschillende (doelgroep/datum/tijd).

Allemaal geen enkel probleem en in een handomdraai aangemaakt.

Online tickets verkopen voor je evenement met ons systeem

Nu je account is aangemaakt staat niets je meer in de weg om online tickets te verkopen voor je evenement. Zo is ons online ticket verkoop systeem zo ingericht dat het gebruiksgemak van bezoekers is geoptimaliseerd. Een bezoeker kan hierdoor gemakkelijk een online ticket kopen voor je evenement.

Daarnaast kun je de shop vormgeven naar eigen wens, zodat deze aansluit bij de stijl van je evenement. Staat dit allemaal goed? Dan kun je de tickets voor jouw evenement online verkopen! (support krijg je van ons).

online ticket verkoop systeem

Zo gaat dat in praktijk:

jouw bezoekers bestellen en betalen online de tickets in je aangemaakte webshop voor je evenement. Het betaalde bedrag kan b.v. via Ideal, creditcard, Bancontact of één van de vele andere betaalmogelijkheden worden overgemaakt en komt op een derdengelden-rekening terecht. Daar wordt het geld ontvangen en deze stichting Derdengelden is daartoe gemachtigd door de Nederlandse Bank, dus je geld is in veilige handen!

De betaling van de bedragen die de stichting Derdengelden ontvangt, gebeurd wekelijks. Dus elke week krijg je het geld (dat bij de stichting binnen is) op jouw rekening gestort. En aan het einde van de maand ontvang je van ons een overzicht van de overgeboekte betalingen, dus hoef je dat ook niet elke week (administratief) bij te houden.

Een eigen dashboard met support

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken stellen we een gepersonaliseerd dashboard op. Hier heb je inzicht in het aantal verkochte tickets, de medewerkers, je kalender en veel meer. In één oogopslag zie je de voortgang van de online ticket verkoop voor je evenement. Zo kunnen bijvoorbeeld de tickets gepersonaliseerd worden, zodat je de look and feel van je evenement kan uitstralen.

Ontdek meer over ons gepersonaliseerd dashboard.

online ticketsysteem voor evenementen

Scan gemakkelijk e tickets vanaf je telefoon

Nadat je al je tickets hebt verkocht wil je jouw bezoekers natuurlijk ook goed kunnen ontvangen. Dit kan heel gemakkelijk via het scannen van etickets met je telefoon (iphone of android)Wil je hier meer over weten? Bezoek dan onze scan app pagina via de knop ‘diensten’ in het menu.

Huren van een mobiel pinautomaat voor je evenement

Wil je ook gemakkelijk betalingen kunnen regelen via een mobiel pinautomaat? Bekijk dan eens onze mobiel pinautomaat huren pagina.


[faqs style=”accordion”]

Kunnen wij je ergens bij helpen?