Mobiele pinautomaat huren

mobiel pinautomaat huren

Mobiele pinautomaten huren voor evenementen

Pinnen op locatie kan er op zichzelf al voor zorgen dat je méér omzet draait en het zorgt voor klantgemak!
En laat het huren van een mobiel pinautomaat voor evenementen supertoevallig bij ons te regelen zijn! Wij kunnen je een mobiele pinautomaat leveren en dan blijf je dus ook weer bij ons voor het financiële plaatje. Alles op één plek.

mobiel pinautomaat huren voor evenementen

Huur onze mobiele pinautomaten voor evenementen

Het huren van een mobiel pinautomaat resulteert in het gemakkelijk registreren van betalingen voor je evenement. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk contactloos betalen. Het enige wat nodig is voor het goed functioneren van het mobiel pinautomaat is een stabiele internetverbinding of telefoon/tablet met bluetooth. Daarnaast zijn de mobiele pinautomaten erg gebruiksvriendelijk, waardoor vrijwilligers/medewerkers deze gemakkelijk kunnen gebruiken. Dit maakt het huren van een mobiel pinautomaat ideaal voor je evenement!

mobiel pinautomaat huren voor evenementen

Mobiele pinautomaat huren – de voordelen

Houd je niet van verborgen of vaste kosten bij het huren van een mobiel pinautomaat? Wij ook niet! Hierdoor maken we graag een aanbod op maat, wat meer voordelen biedt.

Ons aanbod op maat wordt gebaseerd op:

  • Wanneer het evenement plaats vindt
  • Hoe lang je gebruik wil maken van het mobiele pinautomaat
  • Hoeveel gasten je verwacht op het evenement

Is dit allemaal duidelijk? Dan maken wij een eerlijke huurprijs voor je zonder verborgen kosten!

mobiel pinautomaat huren voor evenementen

Pinnen op locatie

Ons gehuurde mobiele pinautomaat kun je overal gebruiken voor je evenement. Dit maakt het pinnen op locatie ontzettend gemakkelijk. Wist je dat we ook een complete service aanbieden voor evenementen, zoals een online ticketsysteem of e-ticket scanners vanaf je telefoon?

Pinnen op locatie

 

LET OP: Hou er wel rekening mee: wij zijn geen specialist in de verhuur van pinautomaten en wij blijven graag bij onze leest. Het is een extra service die wij goed kunnen verzorgen, maar wil je nou op meerdere plekken kunnen pinnen en wil je realtime inzicht in die omzet dan kun je misschien beter even verder kijken (zo eerlijk zijn we dan ook wel weer!)

 

[faqs style=”accordion”]

Kunnen wij je ergens bij helpen?