Over ons

Wij zijn TicketBuy, en samen werken we aan jouw succes!

Met ons fris, jong team doen wij het net wat anders dan de rest. Hoge tevredenheid heeft alles te maken met een prettige gebruiksomgeving, daarom bieden wij een compleet product, met een logische werkwijze en logische interface. En uiteraard krijg je alle hulpmiddelen die je helpen bij vliegensvlug resultaat. Want sneller is beter. Dat is niet alleen onze mening, maar ook die van jouw bezoekers!

ww
skew

De kracht van TicketBuy

Alleen het nieuwste van het nieuwste is goed genoeg. Wij doen niet aan halfbakken werk. TicketBuy is één van de eerste ticketproviders die zich snel kan aanpassen aan de veranderende wensen en eisen van organisators. Dit komt omdat alles in-house ontwikkeld wordt op ons eigen platform. Dit bespaart ons tijd en geld, wat we dan weer in onze klanten kunnen investeren.

En mocht je toch nog meer wensen hebben, geef het aan zodat wij het mee kunnen nemen voor jou en andere organisators.

TicketBuy: Gevormd door organisators, voor organisators.

Wij luisteren naar onze klanten

TicketBuy is dus ontstaan door ervaring (dat hebben we nu wel gecoverd), dus wij hebben al héél vaak gezien (en gehoord) hoe het anders en beter moet. Vervolgens zijn we gestart met enkele pilotprojecten om nóg beter het product op de markt en de klantwensen af te stemmen. 

Daarna alles overboord gegooid en opnieuw begonnen, met de 1e basis in het achterhoofd en dát -onze 2.0 als het ware- is waar wij zo trots op zijn en waar wij jullie graag kennis mee laten maken. Ontstaan uit de praktijk, gepolijst in de praktijk en daardoor klaar voor jouw praktijk!

Onze klanten over ons

Direct starten met je kaartverkoop?

Registreer je bij ons en binnen 5 minuten kun je aan de slag!
Waar kunnen wij je bij helpen?