Over ons

Wij zijn TicketBuy, en samen werken we aan jouw succes!

Met een fris, jong team doen wij het anders dan de rest. Hoge tevredenheid heeft alles te maken met een prettige gebruiksomgeving. Daarom bieden wij een compleet product, met een logische interface. En alle hulpmiddelen die je helpen bij vliegensvlug resultaat. Want sneller is beter. Dat vinden wij niet alleen, maar je bezoekers ook!

success_together

De kracht van TicketBuy

Alleen het nieuwste van het nieuwste is goed genoeg. Wij doen niet aan halfbakken werk. TicketBuy is één van de eerste ticketproviders die zich snel kan aanpassen aan de veranderende wensen en eisen van organisators. Dit komt omdat alles in-house ontwikkeld wordt op ons eigen platform. Dit bespaart tijd en geld, waardoor wij onze kosten voor jou zo voordelig mogelijk kunnen houden. En mocht je toch nog meer wensen hebben, geef het aan zodat wij het mee kunnen nemen voor jou en andere organisators.

TicketBuy: Gevormd door organisators, voor organisators.

Waarom kiezen voor TicketBuy?

Onderstaande zijn enkele functies van onze totale dienstverlening

Gastenlijsten

Jouw speciale bezoekers kun je eenvoudig op een gastenlijst zetten, zodat ze direct de tickets toegestuurd krijgen. Tot op het laatste moment kun je ze toevoegen.

Integreerbare ticketstore

Onze ticketstore kun je gemakkelijk integreren met je Facebook pagina of op je eigen website. Zo kunnen bezoekers jouw tickets bestellen in een vertrouwde omgeving.

Persoonlijk dashboard

Via het real-time dashboard krijg je inzicht over wat er afspeeld binnen je evenement. Een duidelijk en overzichtelijk dashboard waar je je gehele evenement op kan regelen.

Mobiele scanners

Entreemanagement moet gemakkelijk en vlot gaan. Daarom kun je gratis gebruik maken van onze app die beschikbaar is op zowel Android als Apple.

Supersnelle ondersteuning

Wij weten hoe belangrijk het is om 24/7 beschikbaar te zijn voor onze klanten. Je kunt ons mailen, bellen of online met ons chatten.

Betrouwbaar en veilig

Al jouw data en die van je bezoekers worden veilig opgeslagen conform de regeling “Algemene Verordening Gegevensbescherming” (AVG). Jij beheert jou data en enkel jij bepaalt wie er toegang toe heeft.

TicketBuy staat iedere dag voor jou klaar

skew

Kunnen wij je van dienst zijn?

Registreer je evenement of neem vrijblijvend contact op