Ticketsysteem evenementen

Ticketverkoop e1678377308904

Online verkoop ticketsysteem voor evenementen

Een online ticketsysteem voor evemementen is de basis van het systeem voor je evenement! Zonder bezoekers geen feestje dus heb je een online ticket verkoop systeem. De juiste PR is daarvoor essentieel dus richt je daar nou op, dan doen wij de technische kant. Met ons online verkoop ticketsysteem voor evenementen bied je een bezoeker gebruiksgemak en heb je overzichtelijk hoeveel bezoekers een ticket hebben gekocht voor jouw festiviteit.

online ticketsysteem evenementen

Wat je dan even moet doen: je maakt een account aan en vervolgens het evenement waarvoor je het online ticket verkoop systeem wil starten. Je maakt de tickets aan zoals die passen bij je event in ons online ticket systeem. Misschien is dat er één, misschien wel 15 verschillende (doelgroep/datum/tijd).

Allemaal geen enkel probleem en in een handomdraai aangemaakt, wat gemak biedt voor jou als organisator.

Online tickets verkopen voor je evenement

Ben je benieuwd hoe zo’n ticketsysteem voor evenementen via Ticketbuy er precies uit ziet? Bekijk dan even onze voorbeeldshop via de onderstaande button! Als je online tickets wilt verkopen voor je evenement kun je zo precies zien hoe dit eruit zou zien. Zo maken we voor iedere klant een uniek dashboard waarin je gemakkelijk de administratie kunt bijhouden voor je evenement en het verkopen van tickets eenvoudig kan worden geregeld . Dit gemak maakt Ticketbuy een zeer geliefd ticketsysteem voor evenementen.

ticketsysteem evenementen

Verkoop gemakkelijk tickets via ons ticketsysteem voor evenementen

Nu je account is aangemaakt staat niets je meer in de weg om jouw tickets te verkopen voor je evenement. Zo is ons online ticket verkoop systeem zo ingericht dat het gebruiksgemak van bezoekers is geoptimaliseerd. Een bezoeker kan hierdoor gemakkelijk een online ticket kopen voor je evenement.

Daarnaast kun je de shop vormgeven naar eigen wens, zodat deze aansluit bij de stijl van je evenement. Staat dit allemaal goed? Dan kun je de online kaartverkoop starten voor jouw evenement! (support bij het ticketsysteem voor evenementen krijg je van ons).

online ticket verkoop systeem

Een ticketsysteem voor evenementen – Zo gaat dat in praktijk:

jouw bezoekers bestellen en betalen online de tickets in je aangemaakte webshop voor je evenement. Het betaalde bedrag kan b.v. via Ideal, creditcard, Bancontact of één van de vele andere betaalmogelijkheden worden overgemaakt en komt op een derdengelden-rekening terecht. Daar wordt het geld ontvangen en deze stichting Derdengelden is daartoe gemachtigd door de Nederlandse Bank, dus je geld is in veilige handen! Veiligheid vinden wij erg belangrijk binnen ons ticketsysteem voor evenementen.

De betaling van de bedragen die de stichting Derdengelden ontvangt, gebeurd wekelijks. Dus elke week krijg je het geld (dat bij de stichting binnen is) op jouw rekening gestort. En aan het einde van de maand ontvang je van ons een overzicht van de overgeboekte betalingen, dus hoef je dat ook niet elke week (administratief) bij te houden.

Q&A

Je Account kun je zelf aanmaken door te registreren.
Wij vragen dan een aantal gegevens van je en je kunt een inlog maken.

Zorg dat je je KVK gegevens, bankgegevens en evt BTW gegevens bij de hand hebt!

Jazeker kan dat! kei simpel zelfs!

  • Wijziging in Evenement: het evenement geopend en klikken op algemeen, daar maak je je wijzigingen en die sla je op
  • Wijziging in tickets: ga naar producten en open het hamburgermenu áchter het product, dan kies je voor ‘bewerken’
  • Wijziging in shop: Zelfde: open het menu en bewerk je shop!

Wij moeten ons ook gewoon houden aan de Wet op het financieel toezicht, wat betekent dat wij het geld maar een paar dagen in (Derdengelden) beheer mogen hebben.
Dat zorgt ervoor dat wij de bedragen die wij ontvangen hebben, wekelijks uitbetalen aan de organisator. je hebt dus snel je geld en wij potten NIETS op!

En wij zorgen wel dat het inzichtelijk wordt, door een overzicht te maken hiervan. Dan krijg je maandelijks van ons zodat je helder zicht hebt op je eigen geld.
Eventuele (vooraf inzichtelijke) kosten worden rechtstreeks ingehouden en alles loopt via een (door DNB gecontroleerde) Derdengelden Rekening, dus wij worden volop gecontroleerd.
Alles om te zorgen dat het netjes en goed verloopt!

Een eigen dashboard met support | Online ticket verkoop systeem

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken stellen we een gepersonaliseerd dashboard op. Hier heb je inzicht in het aantal verkochte tickets, de medewerkers, je kalender en veel meer. In één oogopslag zie je de voortgang van de online ticket verkoop voor je evenement. Zo kunnen bijvoorbeeld de tickets gepersonaliseerd worden, zodat je de look and feel van je evenement kan uitstralen. Kom je er niet uit binnen je dashboard en heb je hulp nodig? Geen zorgen wij bieden support!

Ontdek meer over ons gepersonaliseerd dashboard.

online ticketsysteem voor evenementen

Scan gemakkelijk e tickets vanaf je telefoon

Nadat je al je tickets hebt verkocht wil je jouw bezoekers natuurlijk ook goed kunnen ontvangen. Dit kan heel gemakkelijk via het scannen van etickets met je telefoon (iphone of android). Wil je hier meer over weten? Bezoek dan onze scan app pagina via de knop ‘diensten’ in het menu.

Door de Ticketbuy app te downloaden in de App store of Google Play Store kun je gemakkelijk e-tickets scannen vanaf je telefoon via de app. Alle iPhone en Android telefoons kunnen omgetoverd worden tot mobiele e-ticket scanner. Samen met ons ticketsysteem voor evenementen heb je alles op één plek. Ervaar het gemak van Ticketbuy!

ticket scanner app iphone ticket scanner app android

 

Huren van een mobiel pinautomaat voor je evenement

Wil je ook gemakkelijk betalingen kunnen regelen via een mobiel pinautomaat? Bekijk dan eens onze mobiel pinautomaat huren pagina. Zo is het gemakkelijk pinnen op locatie ook belangrijk voor klantgemak naast een gebruiksvriendelijk ticketsysteem voor evenementen. Daarnaast heb je zo alles op één plek, wat je administratie erg gemakkelijk maakt .

Ons aanbod op maat wordt gebaseerd op:

  • Wanneer het evenement plaats vindt
  • Hoe lang je gebruik wil maken van het mobiele pinautomaat
  • Hoeveel gasten je verwacht op het evenement per dag

 

Ticketbuy | het ticketsysteem voor evenementen

Kortom, Ticketbuy is veel meer dan alleen een ticketsysteem voor evenementen. We streven ernaar om een partner te zijn die met je meedenkt en helpt bij het samenstellen van een zo passend mogelijk aanbod. Ons doel is om jouw evenement tot een succes te maken en je te voorzien van de nodige tools en expertise om een geweldige ervaring te creëren voor zowel organisatoren als deelnemers.

Of je nu een klein intiem concert organiseert, een grootschalig festival opzet, of een zakelijk evenement plant, Ticketbuy is er om je te ondersteunen. We hebben de ervaring en knowhow om je te helpen bij elke stap van het proces, van het opzetten van je evenementpagina tot het bijhouden van de verkoopstatistieken en het bieden van uitstekende klantenondersteuning.

Dus waar wacht je nog op? Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe Ticketbuy jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en samen een succesvol evenement neer te zetten met een effectief en betaalbaar online ticket verkoop systeem.

Ticketbuy | Ticketsysteem evenementen


Waar kunnen wij je bij helpen?